Tietoja minusta

Oma valokuva
Noniin, nimeni TohveliDatiz tulee eräältä Datiz kamulta :) Kiitti sulle ku silloin kerroit kuka oon :).. Ulkomaalaset tuntee mut nimeltään BubuPanda.. Koska näytän muka Pandalta, mikä sukuuni tulee ja sit mua on kutsuttu Bubuks :D ..

tiistai 12. heinäkuuta 2016

töttöröö

Mun on pitänyt tänne taas vaiks kuinka usein kirjottaa, mutta jotenkin en oo saanu ittestäni irti. Mulla on ollu paljon ideoita, kuten kissat. Kissat on ihan pöhköi otuksia.
Silti on kyllä kauhee koiravauva kuume. Olis nii ihana mennä tonne ulos käppäilee koiran kans joka päivä.
Vielki liian tyhmää, että Millan aika tuli jo.. Kenen kanssa mä nyt meen sienestää syksyllä yms :( Mulla on ollu myös terveyteen liittyviä aiheita, kuten rytmihäiriöt. Mulle todettiin ne ja lopulta se oli helpottavaa, koska tiesin , että mussa on jotain muutaki vikaa, kuin paniikkihäiriö. Tiesin, että taustalla on joku mikä jopa aiheuttaa mulle ahdistusta, koska en tiennyt mikä se vamma tunne on mikä tulee jatkuvast rintaa.
Yritän kokoajan elää terveellisemmin , mutta silti tää unirytmi nyt vähä menny vinksinvonksin ja välillä tulee sorruttuu herkkuihin :D (ehkä liikaakin) Jos ees joskus olis sitten hyvä olo.
Aloin syömää rytmihäiriöihin lääkkeitä, aluks niitä meni joka päivä tai oikeastaa ilta, nyt en oo hetkeen joutunu niitä ottamaan, mikä on siltäki kannalta hyvä, että ne aiheuttaa mulle sit taas painajaisia/erittäin outoja unia.
Mutta tosiaan voisin selittää niist vaiks mitä :D
Sitten se aihe tullu päähän , kun on tosi kivaa välil, kun oot kavereiden kans , että olis kiva nähdä ja sitten ku te viimein näätte nii se kaveri on enemmän sen puhelimensa kanssa, kun sun.. Sillee on ok , jos välil kattoo sitä, mutta ku ootte vaikka syömäs nii se syö sen puhelimen kanssa...Sillee onko se paha pistää hetkeks edes taskuu tai laukkuu... Alkaa pikku hiljaa olee sillee, että mitä edes aijon tavata niit kaverei enää oikee, jos niil se kaverien näkeminen on sitä, että ne chättää muiden kaverien kanssa eikä sen kenen kans on parhaillaan. :D 

Nojoo tänään pitäis olla siivouspäivä , mutta ku eka edes heräis tähä päivää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti